Muutos Mandatumin johtoryhmässä

Pörssitiedotteet 8.10.2024 klo 12:00 EEST

Mandatum Oyj, Pörssitiedote, 8.10.2024 klo 12.00

 

Mandatum Oyj:n johtoryhmän jäsen, varainhoitoliiketoiminnan johtaja ja Mandatum Asset Management Oy:n toimitusjohtaja Lauri Vaittinen on päättänyt jättää tehtävänsä siirtyäkseen uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolella.

 

”Haluan kiittää Lauria hänen pitkäaikaisesta panoksestaan Mandatumin varainhoidon ja sen asiakkaiden hyväksi. Määrätietoinen työ varainhoitoliiketoiminnan kehittämiseksi jatkuu kuten ennenkin”, sanoo Mandatumin toimitusjohtaja Petri Niemisvirta.

 

Vaittisen seuraajan rekrytointi on aloitettu välittömästi. Varainhoitoliiketoiminnan väliaikaiseksi johtajaksi on oman roolinsa ohella nimitetty Mandatum-konsernin sijoitusjohtaja ja johtoryhmän jäsen Juhani Lehtonen, ja Mandatum Asset Management Oy:n väliaikaisena toimitusjohtajana toimii sen operatiivinen johtaja Antti Sorsa.

 

 

Lisätietoja:

 

Media
Niina Riihelä
SVP, viestintä, brändi ja vastuullisuus
Puh. +358 40 728 1548
niina.riihela[a]mandatum.fi 

 

Sijoittajat
Lotta Borgström
sijoittajasuhdejohtaja
Puh. +358 500 221 027
lotta.borgstrom[a]mandatum.fi     

 

Mandatum lyhyesti
Mandatum on rahan ja hengen erikoisosaamisen yhdistävä merkittävä finanssipalvelujen tarjoaja. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman palveluita kattaen omaisuuden- ja varainhoidon, säästämisen ja sijoittamisen, palkitsemisen ja sitouttamisen, eläkeaikaan varautumisen sekä henkilövakuuttamisen. Mandatum tarjoaa palveluita yritysasiakkaille, henkilöasiakkaille sekä institutionaalisille ja varainhoitoasiakkaille. Mandatumin liiketoiminnan menestyksen keskiössä ovat osaava henkilöstö, vahva brändi ja onnistuminen sijoitustoiminnassa.
mandatum.fi/konserni

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
Finanssivalvonta
www.mandatum.fi


Näytä kaikki tiedotteet ja uutiset